Peter Veerman

Categorie B gediplomeerd (en tevens Gediplomeerd Faalangstinstructeur)

Peter Veerman

Voordat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik eerst 22 jaar gewerkt bij Postkantoren bv waar ik werkte als baliemedewerker/manager die wanneer er een nieuw personeelslid moest worden opgeleid altijd gevraagd werd om als mentor te fungeren. Het begeleiden tijdens de inwerkperiode van deze nieuwe baliemedewerker, wat ook in een één op één situatie werd toegepast ging mij altijd goed af en merkte later dat deze nieuwe medewerkers zich ontplooide tot de betere collega's in onze regio, wat mij natuurlijk veel voldoening gaf. Mede door deze ervaring van lesgeven en mijn interesse voor verkeer en mooie auto's was de keuze snel gemaakt om een opleiding te gaan volgen voor autorijinstructeur. Mijn doel is jou veilig, sociaal en op een relaxte manier met veel plezier (en natuurlijk een vleugje humor) auto te leren rijden.

Iedere leerling is verschillend en dat betekent dat elke leerling een andere benadering nodig heeft. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijke aard aangepast, zodat je altijd plezier houdt in het krijgen van autorijlessen. Op deze manier zal je merken dat je hierdoor optimaal gaat presteren, waardoor je sneller leert, en dat werkt natuurlijk in jouw voordeel.

Rijles aanvragen

Rijles aanvragen

Meld je hier aan voor rijlessen bij Autorijschool Peter Stek of bel 0299-362122

Peter Veerman

Peter Veerman (Stek)Uiteraard is een eerste rijles altijd spannend. Voor het eerst in een auto leren rijden en daarnaast ook nog eens een autorijinstructeur die je niet kent. Lees daarom hier meer over mij! Lees meer »