Theorie Personenauto

Theorie leren kan bij Autorijschool Peter Stek op diverse manieren, Door zelfstudie ( want dat moet je tenslotte zelf doen) via:

1) Het pakket van I-theorie, dit is een digitale opleiding voor het CBR theorie-examen autorijbewijs B. Het voordeel is met dit pakket dat je hoofdstuk voor hoofdstuk krijgt aangeleverd, na elk hoofdstuk krijg je een toets waarmee je controleert of je de theorie van dat hoofdstuk goed hebt begrepen. Heb je alle hoofdstukken afgewerkt heb je bij dit pakket 50 oefenexamens zoals die worden afgenomen bij het C.B.R. Tevens zit er in dit pakket diverse animatiefilmpjes die je ondersteunen bij het autorijden in de praktijk. Denk dan b.v. aan het kunnen onthouden van instuurmomenten bij bijzondere verrichtingen en kijkgedrag bij diverse rij-taken. I-theoriepakket kost in combinatie met een pakket € 40,-.

2) Het theorieboek van Lens verkeersmiddelen, dit bestaat uit een normaal theorieboek , het theorieboek kan in bruikleen verkregen worden.

Zijn er vragen over theorie, over wat niet helemaal duidelijk is, schrijf ze dan op, dan geef ik je daar graag extra uitleg over. Mocht het theorie leren een grote sta in de weg blijken te zijn , volg dan een dagcursus bij één van mijn collega-rijscholen die deze cursus in Volendam geheel verzorgen inclusief theorie-examen, natuurlijk moet wel zelf de theorie blijven leren, want theorie leer je niet in één dag.

Rijles aanvragen

Rijles aanvragen

Meld je hier aan voor rijlessen bij Autorijschool Peter Stek of bel 0299-362122

Peter Veerman

Peter Veerman (Stek)Uiteraard is een eerste rijles altijd spannend. Voor het eerst in een auto leren rijden en daarnaast ook nog eens een autorijinstructeur die je niet kent. Lees daarom hier meer over mij! Lees meer »